Piese pentru sistemul de direcție

Piese și consumabile pentru sistemele de direcție

Componentele pentru sistemul de direcție, cum ar fi capetele de bară, pivoții, bieletele de direcție, bieletele antiruliu, bucșele, brațele de suspensie, sunt absolut fundamentale pentru siguranța, controlul și echilibrul fiecărui vehicul. Răspunsurile sigure în viraje, frânare și manevrare vor fi puternic compromise și ineficiente dacă piesele sunt uzate sau sunt de o calitate inferioară. Componentele pentru sistemul de direcție Première Classe sunt o soluție excelentă, garantând pe langă compatibilitatea de 100% și o îmbunătățire a ținutei de drum a autoturismul dumneavoastră.

Componentele de direcție Première Classe sunt permanent testate pe echipamente de laborator de ultimă generație, dar și în condiții de exploatare agresivă.

Calitatea și gradul de uzură a componentelor sistemului de direcție nu ar trebui niciodată subestimate sau trecute cu vederea. În urma a numeroase verificări s-a constatat că un sfert din toate autovehiculele aflate în circulație amenință siguranța noastră prin exploatoare datorită uzurii avansate a cel puțin uneia din aceste componente. Împreună, prin furnizarea și montarea celor mai fiabile sisteme de direcție și suspensie, putem lucra pentru a corecta acest echilibru, printr-un produs de calitate superioară dar și corect din punct de vedere al costurilor.

Componentele de direcție Première Classe sunt mai robuste decât multe variante existente pe piața aftermarket. Acest lucru se datorează faptului că în proiectare și producție ne concentrăm pe obținerea performanțelor de durată folosind cele mai bune materiale și idei inovatoare, dar și a testelor interne cu adevărat meticuloase.

Caracteristici constructive

SchitaCapBara
GraficCurbeCapBara

PIESE AFTERMARKET PREMIUM PENTRU PESTE 80% DIN PARCUL AUTO EUROPEAN

Componente pentru sistemele de direcție, suspensie și frânare

DESCOPERĂ GAMĂ DE PRODUSE CAUTĂ UN PARTENER AUTORIZAT