Piese pentru sistemul de transmisie roată

Piese și consumabile pentru sistemele de transmisie roată

Gama de componente pentru sistemul de transmisie roată Première Classe cuprinde planetare, capete de planetară, kituri burduf, burdufuri.

Fiind integrate în sistemul de transmisie roată, planetarele trebuie să compenseze toate variațiile de unghi sau lungime dar și o serie de șocuri rezultate din manevrarea direcției pentru o sincronizare perfectă între articulații. Planetarele sunt expuse la solicitări maxime tot timpul în care vehiculul este în funcțiune. Pe lângă unghiurile de deplasare în viraje și mișcarea de translație, îmbinările componentelor precum și burduful trebuie să poată rezista la temperaturi cuprinse între -40 și +120° C, precum și la viteze de rotație de până la 2800 rpm.

Selecția riguroasă a materialelor și modul de tratare a acestora sunt esențiale pentru durata de viață a planetarelor. Planetarele Première Classe și compenentele acestora sunt supuse testărilor complexe atât prin procedee specifice de laborator, cât și în condiții reale de exploatare, folosind ca etalon parametrii specificați de producătorii de autoturisme. Căutăm permanent soluții pentru a îmbunăți performanțele produselor și de a dezvolta extensiv gama de componente pentru sistemul de transmisie, ținând pasul cu evoluția tehnologică a parcului auto.

Componentele pentru sistemul de transmisie roată Première Classe sunt omologate atât de instituțiile abilitate din România, dar și la nivel european.

Caracteristici constructive

PIESE AFTERMARKET PREMIUM PENTRU PESTE 80% DIN PARCUL AUTO EUROPEAN

Componente pentru sistemele de direcție, suspensie, frânare și transmisie roată

DESCOPERĂ GAMĂ DE PRODUSE CAUTĂ UN PARTENER AUTORIZAT