conceptul Première Classe

DESPRE NOI

Première Classe este furnizor de piese și consumabile pentru sistemele de direcție, suspensie și frânare pentru autovehicule și partener pentru producători și distribuitori din domeniul auto din întreaga lume, acoperind prin gamele sale de produse peste 80% din aplicațiile pe mărci și modele de autoturisme din parcul auto european. În calitate de companie tehnologică, proiectăm soluții inovatoare orientate spre performanță pe termen lung pentru mobilitate inteligentă, cu un accent special pe siguranța, performanța și confortul autoturismelor și nu în ultimul rând pe reducerea emisiilor de CO₂ și protejarea mediului înconjurător.

Capacitățile de producție sunt de ultimă generație, fiind în permanentă modernizare în pas cu cele mai noi tehnologii în domeniu producției de piese auto și sunt certificate ISO/TS 16949 și ISO 9001.

Toate piesele și consumabilele Première Classe sunt supuse unor procese riguroase de control tehnic de calitate pe întreg fluxul de fabricație, de la materiile prime folosite și până ieșirea produsului finit din fabrică.

Produsele Première Classe sunt permanent testate atât pe standuri speciale de laborator, cât și în anduranță, în condiții reale de exploatare, misiunea specialiștilor noștri fiind aceea de a aduce prin inovație îmbunătățiri asupra fiecărui produs.

Indiferent dacă sunt componente de direcție, componente pentru sistemele de frânare, sau de suspensie, piese din metal, din cauciuc sau alte materiale, conceptul Première Classe este sinonim cu piese de schimb testate riguros respectând cele mai înalte standarde de calitate, oferind totodata un nivel optim al raportului între preț și calitate.

home_premiereimg

PIESE AFTERMARKET PREMIUM PENTRU PESTE 80% DIN PARCUL AUTO EUROPEAN

Componente pentru sistemele de direcție, suspensie și frânare

DESCOPERĂ GAMĂ DE PRODUSE CAUTĂ UN PARTNER AUTORIZAT